Frydenlunds læserbarometer

Forlaget Frydenlund har sendt Skolehaver i praksis til vurdering hos læsere, der er med i et særligt læserbarometer.Pædagogstuderende Lisbeth Tinghus har læst bogen og skriver om den:

»Det har været en fornøjelse at læse ’Skolehaver’ fra første til sidste side, fordi der tydeligt er beskrevet de mange forskellige læringsmuligheder arbejdet med skolehaver indeholder. Jeg har især været optaget af afsnittene om, hvordan skolehaver bliver brugt i Tyskland og England.

Bogen adskiller sig fra andre bøger, som jeg har læst, ved at have en høj grad af faglighed og samtidig være nem at læse. Indholdsfortegnelsen er supergod til efterfølgende at finde netop de afsnit eller link til yderligere fordybelse, som jeg får brug for i forbindelse med opgaveskrivning eller udfyldelse af elevplaner, handleplaner, årsplaner o. lign.

’Skolehaver’ henvender sig primært til lærere, men jeg synes i høj grad, at den er anvendelig for pædagoger også. Jeg har fået masser af inspiration og eksempler på argumentation for, at jeg vil arbejde med udeliv som pædagog. Skolehaver kan i min optik være et godt udgangspunkt for et tværprofessionelt samarbejde lærere og pædagoger imellem«.

Lisbeth Tinghus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *