Køb bogen

“Skolehaver i praksis” –  en bog om haven som læringsrum.

Skolehavesæsonen er på vej. Mangler du inspiration til arbejdet med skolehaven i undervisningen, kan du måske finde den i “Skolehaver i praksis.”

Bogen tager dig med på rundtur til en række skolehaveprojekter i ind- og udland. Gennem reportager og interviews med lærere og skoleledere får du indblik i mange forskellige måder at bruge haven på som et udendørs læringsrum til forskellige fag og tværfaglige forløb.

“Skolehaver i praksis” er udsolgt fra forlaget, men der er stadig et lille restoplag i forfatterens bogreol, som nu sælges til en favorabel pris:

PRISER: “Skolehaver i praksis” af Ulla Skovsbøl

  • 1-2 eksemplarer 200 kr. pr. styk
  • Ved køb af flere end 2 bøger koster det tredje og de følgende eksemplarer  1oo kr. pr. bog
  • Alle priser er plus forsendelse

Bestilling: Kontakt Ulla Skovsbøl på skovsbol@hotmail.com

7 meninger om “Køb bogen”

 1. Hej
  Jeg ønsker at indkøbe denne bog til min skole
  Hvilke oplysninger har du brug for
  mvh Mette BRandt
  Nærum skole

  1. Hej Mette
   Jeg skal bare have din adresse, så sender jeg den med en faktura. Hvis du skal have bogen betalt via en skole eller institution og har et EAN-nummer, så kan du give mig det – så laver jeg en særlig EAN-kvittering via virk.dk.

 2. Hej
  Jeg vil gerne bestille et eksemplar af din bog med henblik på indkøb af flere til min skole.
  Mvh.
  Fie

 3. Kære Ulla Skovsbøl. Min farfar, Jeppe Michael Thomsen, der var en lidt ældre bror til Thomas Thomsen, ses også i den gamle film fra 1927. Jeg er imidlertid lidt i tvivl om denne skolehaves beliggenhed. Min far, Albert Wilhelm Thomsen, skriver i sine erindringer, at hans far, der egentlig guide i Generalstaben og senere overgik til Geodætisk Institut, ved anlægget af Bibliotekshaven fik stenene fra det nedrevne hus til indskydning af geværer og den flotte flagstang til genanbringelse i Enghavevejens Skolehave. Senere skriver min far om en anden farbror, Albert Marius Thomsen at denne var med til sammen med sin bror, Thomas, at anlægge Vesterbros Skolehave. Endelig skriver min far om »den lille skolehave, vi havde på Ny Carlsbergvej«. Er der mon tale om den samme skolehave, og hvor lå den/de? På billeder fra skolehaven og vist nok også i filmen mener jeg, at man kan ane nogle store bygninger, som jeg antager kan være Vestre Fængsel. Med venlig hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *