Nyt skolehavenetværk stiftet i Københavns Skolehaver

Københavns Skolehaver var fredag den 9. juni 2016 vært for det første møde i et nyt skolehavenetværk. Omkring 50 skolehaveinteresserede deltog i arrangementet.

DSC_0444 Foto: Ulla Skovsbøl
Første møde i det nye danske skolehavenetværk fandt sted i Københavns Skolehaver. Foto: Ulla Skovsbøl ©

Af Ulla Skovsbøl

Skolehave-interesserede fra hele landet havde taget turen til København, da det første møde i et nyt skolehavenetværk løb af stablen.

Camilla Friederichsen, som er leder af Københavns Skolehaver, har taget initiativ til netværket sammen med skolehavemedarbejder Karen Stevnbak Andersen, som tidligere har været ansat i Haver til Maver.

Skolehavenetværket er tænkt som et sted for udveksling af praktiske erfaringer, viden, undren og glæde, over skolehaver, forklarer Camilla Friederichsen

Forum for mangfoldighed

“Vi har lyst til at mødes på kryds og tværs med alle i den brogede, mangfoldige skolehavefamilie, som enten allerede laver skolehaver eller gerne vil i gang med det,” siger hun.

Netværket er åbent for alle og ligger under Naturvejlederforeningen, man behøver dog ikke være medlem af denne forening. For at deltage i netværket skal man dog ansøge om medlemsskab.

Tilmelding sker ved at sende en mail til Karen Stevnbak: karenstevnbak@gmail.com eller til Camilla Friederichsen camilla_kbhskolehaver@live.dk

Det næste netværksmøde finde efter planen sted den 19. august på Fyn.