Skolehaver med på Eat Your City

Skolehaver får en markant plads i programmet på konferencen Eat Your City, som finder sted den 18.-20 september i København.

3e517762-b25d-4f24-9571-6a9553a670c9

Skolehaver, byhaver og bylandbrug er på programmet, når Miljøpunkt Amager og Sundholmskvarterets Områdeløft inviterer til konferencen Eat Your City til september. I København spirer byhaver, altanhaver, gadehaver, taghaver og endda havnehaver frem. Gulerødder, tomater og radiser klemmes ind i selv de mindste afkroge af byen.

Konferencen vil samle alle med interesse for de nye haveformer og for den spiselige by. Der kommer oplægsholdere fra ind- og udland, og der bliver mulighed for ekskursioner til spændende, alternative haveprojekter i Københavnsområdet.

Eat Your City finder sted fra torsdag den 18. til lørdag den 20. september 2014 og henvender sig til både den private og offentlige sektor, entusiaster, praktikere og professionelle, som vil give deres bud på hvordan byen kan dyrkes, høstes og spises.

Konferencens tre hovedtemaer bliver:

  • Byhaver og bylandbrug
  • Skolehaver
  • Byhaver som social sammenhængskraft

 

Tid og sted: Torsdag d. 18. til lørdag d. 20. september 2014 KBH-Projects lokaler på Enghavevej 80-82 i København, og der vil være ekskursioner ud til forskellige grønne spændende steder i byen.

Tilmelding: Tilmeldingsgebyr er 200 kr. for studerende, 350 kr. for borgere og 750 kr. for virksomheder og offentlige organisationer. Beløbbet dækker workshops, oplæg, ekskursioner samt økologisk mad og drikke i alle tre dage.

Det vil også være muligt at melde sig som frivillig på konferencen, læs mere om dette på Eat Your City´s hjemmeside.og på Facebook Konferencen arrangeres med støtte fra Fonden for Økologisk Landbrug, Københavns Kommune og KBH-projects.