Eat Your City besøger skolehaver i København og på Frederiksberg

Deltagerne i byhave-konferencen Eat Your City, som finder stede i København fra den 18. til den 20. september, får mulighed for at besøge Københavns Skolehaver og skolehaven på Lindevangsskolen på¨Frederiksberg.

Se programmet her

Af Ulla Skovsbøl

I København spirer byhaver, altanhaver, gadehaver, taghaver og endda havnehaver frem, og bybierne sværmer omkring os. Gulerødder, tomater og radiser klemmes ind i selv de mindste afkroge af byen, og i år er Nordens største tagfarm i fjerde sals spiret frem.

Det skaber helt nye fællesskaber på tværs af byens rum. En arrangørgruppe bestående af blandt andet Copehagen Sharing og Miljøpunkt Amager vil gerne bakke op om de mange initiativer og inviterer derfor til konference om den spiselige by.

Konferencen Eat your City vil fra torsdag den 18. til lørdag den 20. september samle alle ildsjæle med interesse for den spiselige by. Det sker på Enghavevej 80-82 i København.

Oplægsholdere fra både den private og offentlige sektor, entusiaster, amatører og professionelle vil give deres bud på hvordan byen kan dyrkes, høstes og spises. Ulla Skovsbøl holder workshop om skolehavens muligheder som læringsrum. Det er fredag kl. 10.45 til 12. Torsdag er der ekskursioner til bl.a. Københavns Skolehaver og Lindevangsskolens skolehave på Frederiksberg.

På konferencen kan du fordybe dig i et af tre temaer:

• Byhaver og Bylandbrug
• Skolehaver
• Byhaver som social sammenhængskraft